Cercle_Solution-PartOptions

Platformă software de instrucțiuni
și inspecții digitale

Imaginați-vă că ați putea:

Să vă creșteți productivitatea cu

Să reduceți timpul de formare și instruire

Să îmbunătățiți
calitatea

Să creșteți
trasabilitatea

Toate acestea sunt acum posibile datorită combinației între Proceedix și XpertEye. Proceedix este o platformă revoluționară pentru companii ce oferă transformarea digitală a fluxurilor de lucru ale întreprinderilor prin executarea de instrucțiuni și inspecții cu tehnologii mobile și portabile.

Simbioza perfectă dintre cele două soluții ale noastre vă permite să sporiți eficiența prin integrarea digitală cu XpertEye a procedurilor și instrucțiunilor dumneavoastră de lucru.

Pe lângă servirea de proceduri și instrucțiuni, Proceedix oferă management complet al fluxului de lucru, care poate fi personalizat pentru a se conforma necesităților dumneavoastră. Aplicația vă permite să includeți multe tipuri de proceduri (tutoriale, liste de control, documente informative, coduri QR etc.) ce pot fi combinate automat cu diferite tipuri de scenarii în timpul utilizării. Pot fi extrase date statistice privind utilizarea, iar bazele de date pot fi integrate.

Platformă de creare de conținut

Definiți fluxul proceselor dumneavoastră de business pe platforma de administrare Proceedix și acordați drepturi de execuție utilizatorilor autorizați și grupurilor de utilizatori autorizate.

Dispozitive de execuție

Utilizatorii autorizați rulează Proceedix pe smartphone, tabletă, PC sau ochelari inteligenți. Pas cu pas, aplicația Proceedix îi ghidează prin fluxul de lucru. Toate detaliile de execuție sunt logate automat.

Bucurați-vă de indicații clare și lucrați autonom, având în același timp mâinile libere datorită afișajelor head-up oferite de ochelarii noștri inteligenți.