#WeAreAMA

#WeAreAMA

Misiunea noastră

Facem totul pentru succesul clienților noștri

Viziunea noastră

Punem lumea în mișcare

Angajamentul nostru

Depunem toate eforturile pentru a îndeplini cerințele clienților și pentru a deveni lider mondial în acest nou domeniu

Responsabilitatea noastră

Susținem dezvoltarea acestei tehnologii pentru generalizarea sa

Valorile noastre

Abilitățile și încrederea

Filosofia companiei noastre este să recrutăm cele mai bune talente și să depunem toate eforturile pentru a ne ajuta clienții să atingă succesul.

Angajamentul și respectul reciproc

Principala noastră preocupare zilnică este să ne aducem contribuția în domeniul inovației pentru a pune lumea în mișcare. Credem că perseverența, angajamentul și respectul reciproc reprezintă cheia succesului. Acesta este motivul pentru care punem accentul pe valori precum recunoaștere, respect și atenție în cadrul echipelor noastre.

Spiritul antreprenorial

Christian Guillemot a crescut într-o familie de antreprenori și, la fel ca cei patru frați ai săi, și-a dorit să pună bazele propriei afaceri. Spiritul antreprenorial stă la baza misiunii noastre ce constă în îndeplinirea angajamentului de a deveni lider mondial în acest domeniu.

Pasiunea pentru tehnologie

Pasionat de tehnologie, Christian Guillemot a fost primul european care a lucrat cu ochelarii inteligenți. AMA se numără printre primii zece dezvoltatori selectați de GoogleTM să lucreze la aplicațiile comerciale ale Google Glass.

Spiritul de echipă

Moto-ul „Lucrăm împreună” este esențial pentru evoluția companiei noastre care include 26 de profesii diferite, 14 naționalități din 5 țări, în domenii precum comunicare, cercetare și dezvoltare, vânzări, operațiuni sau financiar. Colaborarea cu echipele și clienții noștri este punctul nostru forte, iar noi depunem eforturi zilnic să atingem acest obiectiv.

Atenția

Aceasta este o valoare cheie pentru lucrul în echipă, precum și pentru colaborarea cu clienții noștri. La AMA, clienții ne încredințează problemele lor, iar soluționarea necesită înțelegerea deplină a nevoilor acestora. Credem cu tărie că pentru a fi inovatori trebuie să ascultăm.

Profesionalismul

Echipa AMA este formată din toți experții necesari pentru implementarea soluției AMA XpertEye în peste 1.070 unități de lucru din 62 de țări.

Flexibilitate

Adaptabilitatea și caracterul proactiv au o majoră importanță pentru a pune lumea în mișcare. AMA oferă soluții ce evoluează constant conform nevoilor clienților. AMA a înființat unități de lucru la nivel mondial și a deschis filiale în 5 țări diferite pentru a furniza clienților cele mai bune servicii.

Factorul uman

Relațiile noastre cu clienții se bazează pe comunicare, atenție, abilități și încredere. Obiectivul principal al echipelor AMA este succesul clienților.

Alex Paraschiv-xperteye

„AMA XpertEye SRL, cu sediul în București, oferă suport în adoptarea și integrarea soluției XpertEye de către toți clienții de pe teritoriul României precum și cei din Centrul și Estul Europei. Locația excelentă a biroului, situată pe Sos. București – Ploiești, la numai 15 minute de Aeroportul Internațional Otopeni, ne permite să oferim suport rapid și eficient clienților actuali și viitori în procesele de adoptare și implementare a inițiativelor de transformare digitală ale companiilor acestora. Echipa noastră experimentată din București oferă consultanță tuturor partenerilor atât din sectorul industrial cât și din sectorul medical în privința folosirii tehnologiei smartglass XpertEye de la faza de pilotare a soluției până la faza de adoptare și implementare a tehnologiei în activitățile de zi cu zi ale acestora.”

Alex PARASCHIV

Vrei să te alături nouă?

Avem deja un plan de business
pentru tine

Vrei să te alături nouă?

Avem deja un plan de business
pentru tine

Să păstrăm legătura!


Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și prelucrarea datelor tale personale de către AMA XpertEye.

Ultimele tweet-uri